Testimonials

 

HØR AS

HØR er en ny butikkjede for hørselen og ørene dine – slik optikerkjedene er for synet og øynene dine. Våre budskap er: HØR bedre – lev bedre, Ta vare på din hørsel – få mer glede, Nyt din hørsel – med din lyd. HØR er en tilgjengelig destinasjon hvor produkter, tjenester og den beste fagkunnskapen om lyd og hørsel finnes under samme tak.

I et Retail marked hvor fysiske butikker vil bli påvirket av stadig økende netthandel – er det viktig for HØR å tilby opplevelse med unik kompetanse – som igjen betyr at i tillegg til riktig beliggenhet og unikt konsept i et stort ubetjent voksende markedet – vil de ansatte i butikken være den viktigste faktoren til suksess for HØR.

Det er her Anders Hov med sitt selskap Retaillab kommer inn. Anders forstår dette meget godt. Han legger vekt på samspillet mellom kjedekontoret og de ansatte i butikken og skaper en trygghet og energi for alle i HØR – med sin personlighet i våre ukentlige samlinger. Anders er også dyktig på praktiske tips og viktige refleksjoner til de ansatte. Han skaper stolthet tilbake i butikk og er tydelig på at dyktige butikkansatte gjør forskjellen – som er helt essensielt for at HØR skal kunne være et hyggelig, kompetent og tilgjengelig alternativ for alle som søker hjelp og råd om sin hørsel.

For oss i ledelsen ar Anders også en meget bra mentor og en viktig sparringspartner i vanskelige spørsmål rundt drift av butikkjeden ut fra personalståsted.

Gründerne av HØR

Harald Næs og Robert Jager

 

IF forsikring (Conquest)

Jeg ble først kjent med Anders og 45 grader på et seminar avholdt av Norsk Franchise Forum.

Noen uker senere hadde vi et erfaringsutvekslingsmøte og da jeg ønsket å investere i et lederutviklingsprogram påfølgende år var det naturlig å høre hva 45 grader kunne tilby. Vi innhentet forslag fra andre tilbydere, men 45grader fremstod som det beste alternativet.

Anders har en tilnærming som gjør at min ledergruppe fort opparbeidet seg tillitt og som har medført til økt åpenhet i gruppen. Han er genuint opptatt av mennesker og ønske om utvikling.

Han er veldig godt forberedt til våre samlinger og klarer å holde engasjementet sitt og gruppen oppe, med det så mener jeg at han «leser» oss godt og fører diskusjonene videre i riktig retning på en positiv måte.

Det vi som team erfarer i Teamlab er at vi er blitt bevisste i på hvordan vi som mennesker reagerer og trener og «får» verktøy for å bli bedre.

Generelt sett er jeg veldig godt fornøyd med samarbeidet så langt og er mest fornøyd med at vi hele tiden jobber med hverdagsaktuelle temaer for oss, på denne måten opplever vi læring på en ny måte.

Mitt ønske for programmet er at min ledergruppe skal bli mer langsiktige og vi er på god vei.

Espen Iversen

Leder, Conquest Ekstern

 

ON:U

Det er litt vanskelig å sette ord på det, for hele pakka er bare sjukt bra både for meg personlig og butikken. Kunne skrevet en hel bok!! Treningen vi har med Anders har vært vanvittig bra både for meg som person og som butikksjef.

Det å finne sine personlige verdier, og så se sammenhengen med hvordan du opptrer som butikksjef har vært kjempespennende å jobbe med. Jeg fikk fort forståelse for mye jeg har lurt på tidligere.

Vi har økt salget i samtlige butikker på varegruppene som vi har hatt fokus på de siste 6 månedene. Anders har gjort det gøy for oss å selge disse og bli gode på det.

Anders er utrolig dyktig, og klarer å stille de riktige spørsmålene så tankene dine virkelige begynner å spinne. Jeg gleder meg til fortsettelsen!

Pernille Moen

Salgsleder