1-til-1 Resultatsikring

Er du kjede- eller regionsleder i norsk eller internasjonal varehandel er du under sterkt press. Du er under sterkt press for å levere uslåelige kundeopplevelser, fantastisk verdi for pengene. Alt dette i kombinasjon med stålfokus på kostnadsbildet, strategisk eller operativt overblikk og de uungåelige administrative oppgavene.

Retail er en krevende bransje, og en bransje som er under massiv endring

Med hastigheten på endringene i markedssituasjon og kundekrav vil det i fremtiden knapt finnes plass til noen nummer 2. Dette reiser det uungåelige spørsmålene om hvordan være nummer 1 og samtidig ivareta de viktige faktorene som skaper bærekraftige og motiverende prestasjoner over tid. I oppfølgingsprogrammet 1-til-1 resultatsikring fokuserer vi på:

Strategier for å hente ut mer av eget potensial
Hvordan øke eierskap og vilje hos butikkteamet
Hvordan tenke annerledes, eksperimentere og skape nye lønnsomme aktiviteter
Hvordan bringe mer av “deg selv” inn i din ledelse slik at jobben gir enda mer overskudd
Analyse av egne prestasjoner

Ser du etter en samarbeidspartner for å forsterke dine kompetanser og lykkes enda bedre? I et samarbeid med Anders Hov vil du få tilgang til nye ressurser og nye tenkemåter , holde målet i fokus og du får muligheten til en velfjortjent og allikevel effektiv pit-stop i din travle hverdag.

Med bred erfaring fra norsk varehandel, kjededrift og konseptutvikling er Anders en foretrukket coach og partner for ledere i norsk varehandel.